Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Συμπληρώσαμε 28 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο χώρο του Τουρισμού

Αγαπημένοι μου φίλοι,


Θα ήθελα μιας και βρισκόμαστε στις αρχές της νέας χρονιάς να σας δώσω τις καλύτερες ευχές μου για να έχετε το 2019 ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ-ΠΡΟΟΔΟ και γιατί όχι και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ.
Συμπληρώνουμε φέτος 28 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο χώρο του Τουρισμού (επιτυχημένης κατά κοινή ομολογία) και δράττομαι της ευκαιρίας για να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ευχαριστώ εσάς του πελάτες μας που με την παρουσία σας, την συμμετοχή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας όλα αυτά τα χρόνια συντελέσατε στο να πραγματοποιηθούν με επιτυχία τα χιλιάδες εκδρομικά προγράμματα που εκπονήθηκαν από το γραφείο μας, να δημιουργηθούν σχέσεις και δεσμοί  φιλίας μεταξύ σας και μεταξύ μας  και έτσι σήμερα να μπορούμε περήφανα να πούμε ότι το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ είναι  μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια που χαίρεται να περνά μαζί μας  τις Κυριακές, τις μεγάλες γιορτές, τις αργίες και τα καλοκαίρια της. Είστε οι δικοί μας άνθρωποι και ήμαστε οι δικοί σας άνθρωποι μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο για να μοιραζόμαστε τις χαρούμενες στιγμές, αλλά και τις πιο δύσκολες μέσα από την ανθρώπινη επαφή και σχέση που έχουμε αναπτύξει. Και η μεγαλύτερη μας επιτυχία, το μεγαλύτερό μας κέρδος θα έλεγα  είναι αυτό ακριβώς. Να μπορώ σήμερα μετά από 28 χρόνια  να πω ότι από την αρκετά μεγάλη  επαγγελματική μου πορεία απέκτησα όχι πελάτες αλλά πραγματικούς  φίλους που με εκτιμούν και με σέβονται γιατί πάνω από όλα ήμουν απέναντί τους έντιμος και κάθε φορά προσπαθούσα να τους προσφέρω τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.


Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι να πορευτούμε δίπλα-δίπλα για άλλα τόσα και περισσότερα ακόμα χρόνια.


Με την εκτίμηση και την αγάπη μου
ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: